VI HÆNGER OS I GOD LEVERING

Har jeres virksomhed behov for en samarbejdspartner, der har forstand på og erfaring med hængende konfektion er Xpressen den rette. Vi har mange års erfaring med transport af bøjlevarer, og vi garanterer, at dine varer når den påtænkte modtager i hængende og uskadt tilstand.

Vi er specialister i at transportere hængende konfektion – kjoler, bluser, jakker og andre kollektioner, så tøjet når frem i præsentabel stand.

Bilernes særlige indretning til hængende konfektion betyder, at tøjet kommer frem i samme pæne stand, som da du overlod det til os. 

Fra jeres virksomhed udfylder forsendelsespapirerne til kvittering for modtagelse hos modtager, sørger Xpressen for optimal og nænsom håndtering af jeres hængende konfektion. Vi henter forsendelserne, hvor du ønsker, og leverer dem på den adresse du ønsker. Du kan som kunde hos Xpressen, via dit personlig login til vores onlinesystem eller via 24/7 personlig kontakt, følge dine varer gennem hele transporten fra afsender til modtager. 

For yderligere at sikre os, at dine varer håndteres korrekt, er vi hos Xpressen også opmærksomme på muligheder, krav og specifikationer vedrørende emballering, og vi indgår gerne i en dialog med jer omkring mulighederne for at sikre jeres varer optimalt.

Kontakt os

Vi står klar til at rådgive og hjælpe med din næste transport. Som kunde hos Xpressen kan du ringe døgnet rundt eller få dit private password til vores hurtige og effektive online booking. Vi ser frem til at høre fra dig samt at være din næste samarbejdspartner i relation til transport af din virksomheds hængende konfektion.

 

Din vare er nu tilføjet til indkøbskurven