Track din forsendelse her
 

Person data beskyttelse

Xpressen ApS er data ansvarlig på de indsamlede personoplysninger. Kontakt Torben Egholm Jørgensen torben@xpressen.dk for
yderligere oplysninger.
 

Hvilke kategorier af personoplysninger indsamles?

Der indsamles følgende personoplysninger - kontaktoplysninger, herunder navn, adresse, telefonnummer samt mailadresse.
 

Hvad er formålet med behandlingen?

Formålet med indsamling og behandling af personoplysninger er at foretage leveringen af de bestilte varer, herunder fremsendelse
af mail med pakkeoplysninger samt SMS med oplysninger om leveringsdata og tidspunkt.
 

Hvor lang tid opbevares oplysningerne?

Personoplysninger indsamlet i forbindelse med levering af bestilte varer slettes efter senest 5 år.
 

Hvilke rettigheder har den registrerede person?

Du har som registreret person ret til få indsigt i de indsamlede personoplysninger. Du har endvidere ret til at får urigtige oplysninger berigtiget, til at få de 
indsamlede personoplysninger slettet, ret til få dine personoplysninger behandlet fortroligt, ret til at få de indsamlede personoplysninger udleveret digitalt,
ret til at tilbagekalde tilladelsen til at behandle de indsamlede personoplysninger, ret til at gøre indsigelse med behandlingen af personoplysningerne og du 
har ret til at afgive en klage over behandlingen af personoplysningerne til Datatilsynet.
 

På hvilket juridisk grundlag behandles personoplysningerne?

Behandlingen af de indsamlede personoplysninger sker i henhold til købsaftalen og accepten af levering af de bestilte varer.
 

Hvem videregives personoplysningerne til?

De indsamlede personoplysninger videregives ikke til andre, ligesom de heller ikke anvendes til markedsføringsmæssige formål