XPRESSEN BLEV ETABLERET SOM KURERFIRMA I 1996

 

Siden da er det gået hurtigt på mange fronter, og i dag løser vi alle former for kurérkørsel samt alle former for distribution over hele Danmark fra vores kontorer i Herning, Aarhus og Fredericia. Endvidere tilbyder vi via vores internationale alliancer også kørsel i udlandet.

Vi lægger stor vægt på tillid og troværdighed i samarbejdet med vores kunder - det har givet os mange faste og loyale kunder, der sætter pris på de værdier, vi står for, og den ydelse vi leverer.

Fleksibilitet og sikkerhed er to andre grundværdier i vores daglige arbejde. Vi erkender 100 pct., at vi er til for kundernes skyld. Og for kundernes kunder. 24 timer i døgnet. Det er på den baggrund, at vi kalder os selv for: Erhvervslivets kurér.

Kontakt os

Vi står klar til at rådgive og hjælpe jeres virksomhed med alle jeres logistiske behov. Som kunde hos Xpressen kan du ringe døgnet rundt eller få dit private password til vores hurtige og effektive online booking. Vi ser frem til at høre fra dig samt at være din næste samarbejdspartner.