Herning
Kolding
Rødekro
Glostrup
Aalborg
Track din forsendelse her

Profil

– Xpressen blev etableret som kurerfirma i 1996

Siden da er det gået hurtigt på mange fronter, og i dag løser vi alle former for kurérkørsel samt alle former for distribution over hele Danmark fra vores kontorer i Herning, Aarhus og Fredericia. Endvidere tilbyder vi via vores internationale alliancer også kørsel i udlandet.

Vi lægger stor vægt på tillid og troværdighed i samarbejdet med vores kunder – det har givet os mange faste og loyale kunder, der sætter pris på de værdier, vi står for, og den ydelse vi leverer.

Fleksibilitet og sikkerhed er to andre grundværdier i vores daglige arbejde. Vi erkender 100 pct., at vi er til for kundernes skyld. Og for kundernes kunder. 24 timer i døgnet. Det er på den baggrund, at vi kalder os selv for: Erhvervslivets kurér.

Xpressen er en full-service transportvirksomhed, der beskæftiger sig med kurérkørsel, distribution, linjebiler, indenrigs og global pakkepost, luftfragt, søfragt, drift af lagerhotel og transport af farligt gods. Kurérdelen er et af vores hovedprodukter. Vores altoverskyggende fokus er på at få forsendelsen frem til tiden, og det gør vi døgnet rundt, året rundt. Og vi må gøre det med stor succes. For vi har gjort det siden 1996!

Vores cirka 40 biler er hele tiden på vejene i Danmark og rundt om i Europa for at kunne servicere vores kunder hurtigt og professionelt. Ud over vores egne biler har vi desuden nogle faste og nøje udvalgte samarbejdspartnere, der hjælper os i spidsbelastningsperioder eller med enkelte specialopgaver, som vi ikke umiddelbart kan løse med egen vognpark.

Rødekro kurér blev, som navnet antyder, startet i Rødekro i Sønderjylland hvor vi stadig har kontor og lager. Derudover har vi en afdeling med kontor og lagerhotel tæt ved motorvej E45 i Kolding.

Vi har altid fokus på garanteret sikkerhed, troværdighed, fleksibilitet og punktlighed. Et højt serviceniveau er vigtigt for os – for vi lever af tilfredse kunder. Vores mål er at være blandt de bedste i branchen og altid være på forkant med udviklingen i en omskiftelig verden. Derfor bliver vores vognpark aldrig mere end fire år gammel, og vi kan altid tilbyde et stort udvalg af biler, alt lige fra stationcars til 8-pallers liftbiler, der passer til netop dine ønsker og transportbehov.

Desuden udvikler vi løbende vores systemer i takt med vores kunders krav om en endnu bedre service. Vi sørger for at have vores flådestyring opdateret med det nyeste udstyr, så alting til enhver tid fungerer optimalt.

Hos Xpressen sætter vi fokus på bæredygtighed, og vi arbejder hen imod at blive miljøcertificerede. Nogle af de tiltag vi allerede har indført for at spare på dieselolien er, at vores biler er nye, at de kører den mest direkte vej og at bilerne er begrænset til at kunne køre 120 km/t.

Xpressen er initiativtager til Specialforeningen for kurér- og varevognstransportører hos DTL, hvor vi på politisk niveau arbejder for at skabe bedre forhold og og for at styrke kurérbranchens omdømme og troværdighed. Vi kæmper blandt andet imod social dumping og konkursrytteri, for branchetilpassede tilladelseskrav, m.m. Vores projekt & kvalitetsansvarlig, Thomas Jensen, har således været en del af den arbejdsgruppe der har været med til at formulere de regler og den lovgivning, der nu er gældende for området.

Hos Xpressen lægger vi vægt på følgende værdier:

  • Sikkerhed
  • Troværdighed
  • Fleksibilitet
  • Punktlighed
  • Effektivitet

Xpressen læsser både stort og småt

Xpressen råder over en stor vognpark med varevogne og lastbiler, der kan læsse fra de helt små pakker op til 33 paller. Vi har gode aftaler med samarbejdspartnere over hele landet – til større transport, budkørsel og til at trække på ved spidsbelastninger.

Ved udlandskørsel kan vi trække på verdens største kurerfirma.

Vores kunder skal have tillid til vores chauffører. Derfor gør vi meget ud af at finde de helt rigtige chauffører, som kan mere end at køre bil og finde vej. Du kan forvente, at Xpressens chauffører er både præsentable og pålidelige – og klar til at finde kreative løsninger på uforudsete udfordringer.

Kontakt os

Vi står klar til at rådgive og hjælpe jeres virksomhed med alle jeres logistiske behov. Som kunde hos Xpressen kan du ringe døgnet rundt eller få dit private password til vores hurtige og effektive online booking. Vi ser frem til at høre fra dig samt at være din næste samarbejdspartner.

Kontakt os

For flere informationer kontakt os på info@xpressen.dk eller telefon 96 26 10 90
Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Kontakt