Herning
Kolding
Rødekro
Glostrup
Aalborg
Track din forsendelse her

Referencer

– Vi har masser af tilfredse kunder inden for en lang række forskellige brancher

Fra advokatfirmaer til møbelproducenter.

Fra reklamebureauer til tøjproducenter.

Fra sygehuse til produktionsvirksomheder.

Her er et udpluk af, hvad de siger om os:

”Xpressen er nem at arbejde sammen med, og de overholder vores aftaler”Elsebeth Lyse Hansen | Blucher Metal, Vildbjerg

Elsebeth Lyse Hansen | Blucher Metal, Vildbjerg

”Xpressen overholder aftaler, og de er hurtige og effektive”

Michael Pedersen | Erhno, Herning

”Jeg kan lide, at en aftale er en aftale”

Ivan Sams | Egetæpper Herning

”Det er et godt, seriøst firma, der kan efterkomme vores hårde krav”

Finn Sørensen | Aarhus Sygehus, Skejby

Kontakt os

For flere informationer kontakt os på info@xpressen.dk eller telefon 96 26 10 90
Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Kontakt

Tid er et vigtigt parameter, når der transporteres laboratorieprøver!

“Vi er meget tilfredse med samarbejdet og med den service Xpressen leverer. Vi har kontakt med dem på daglig basis og jeg må sige, at både kvaliteten i opgaveløsningen og kommunikationen med deres logistikansvarlige er rigtig god.”

Højvang laboratorier A/S

Når Højvang Laboratorier A/S skal have fragtet miljøprøver af jord, vand eller bygningsmaterialer fra en lokation ude i landet og frem til laboratoriet til analyse, er tid i høj grad et parameter, fortæller logistisk teamleder Nicola Coppen.

“Det er vigtigt at prøverne er hurtigt fremme, da de oftest skal analyseres indenfor en bestemt tidshorisont. Vi har kunder der er afhængig af en hurtig tilbagemelding fra os – f.eks. er drikkevandet sundhedsskadeligt eller ikke, eller om byggeriet kan fortsætte”, forklarer hun.

Derfor er hurtig og præcis afhentning og levering af prøverne et must og Højvang Laboratorier har nu i en del år brugt Xpressen til disse transporter.

“Vi er meget tilfredse med samarbejdet og med den service Xpressen leverer. Vi har kontakt med dem på daglig basis og jeg må sige, at både kvaliteten i opgaveløsningen og kommunikationen med deres logistikansvarlige er rigtig god. Vi oplever at prøverne bliver afhentet og afleveret på de aftalte tidspunkter. Også når deadline nogen gange er lidt stram”, siger Nicola Coppen.

En lagerløsning hos fragtmanden giver det bedste fra begge verdener!

“De yder en super service og er altid klar, når vi har brug for det. Det er hurtigt og smidigt og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger”

Christine Schmidt, der er salgsassistent i BASFs afdeling i Rødekro, er i kontakt med Xpressen et par gange hver uge.

Xpressen er eksperter i håndtering af farligt gods!

“Vi har brugt Xpressen en del år efterhånden og jeg har endnu ikke mødt et ”det kan vi desværre ikke klare i dag”. Så jeg får det bedste fra to verdener med den løsning her. Jeg har ikke oplevet andet end høj service og stor professionalisme fra Thomas og co.”

Projektleder i virksomheden Aquatex, Anders Ravn, er helt klar i spyttet, når han skal forklare, hvorfor han har valgt et lagerhotel hos Xpressen – i stedet for at tumle med det selv ved virksomhedens hovedkvarter i Faaborg.

”Det er fordi, at de er meget bedre til at håndtere dunke, pakker og transport af farligt gods end vi er. Vi havde selv ansvaret for lageret i begyndelsen, men det var der alt for meget bøvl med. Ved at købe ydelsen frigør jeg noget tid som jeg kan bruge bedre på at sælge vores produkter og udvikle forretningen”, forklarer han.

“Synergien er til at få øje på, når et transportfirma står for ens lagerstyring. De kan nemlig også levere mine varer til kunderne i morgen – eller NU, her er det udelukkende prisen der sætter grænsen”.

“Ofte spørger vores kunder ikke til prisen på fragt, for prisen på fragten er ubetydelig i forhold til hvad det koster at “holde i tomgang” på byggepladsen, eller når vandværket er gået i stå. Så på den måde er det også ret smart at have sit lager placeret hos en virksomhed med 40 biler. Jeg har brugt Xpressen i over 10 år nu, og har endnu til gode at få et “det kan vi desværre ikke”.

Xpressen er altid topprofessionelle, men samtidig er de som en forlænget del af virksomheden, hvor vi kender hinanden og omgangstonen er venskabelig. Jeg er rigtig godt tilfreds med samarbejdet, og regner med at jeg snart ser dine varer på hylden ved siden af”, siger Anders Ravn.

“Vi har en række produkter der skal transporteres som farligt gods og det har Xpressen nu igennem flere år vist, at de er eksperter i. Det er vigtigt for os, at håndteringen af vores produkter er hurtig og smidig, for oftest så står der en kunde i den anden ende, der har brug for det bestilte hurtigst muligt”, forklarer Christine Schmidt.

Når hun booker en bil hos Xpressen så foregår med et enkelt telefonopkald.

“Når der er tale om farligt gods, så har de nogle enkle spørgsmål for lige at slå helt fast hvad det er for noget kemi der er tale om, hvilke sikkerhedsforanstaltninger der eventuelt skal træffes og hvilke krav der stilles til transporten. De sørger for det hele og vi får altid en hurtig tilbagemelding”, siger hun.

 “De yder en super service og er altid klar, når vi har brug for det. Det er hurtigt og smidigt og jeg kan kun give dem mine varmeste anbefalinger”, siger Christine Schmidt.

Kontakt os

For flere informationer kontakt os på info@xpressen.dk eller telefon 96 26 10 90
Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Kontakt