Herning
Kolding
Rødekro
Glostrup
Aalborg
Track din forsendelse her

Tag Xpressen til udlandet

Kørslen i udlandet sker dels med egne biler og dels i et tillidsfuldt samarbejde med verdens største kurérfirma. Uanset om du skal levere højt mod nord, langt mod syd – eller i øst og vest – finder vi en sikker løsning.

Xpressen kører overalt hvor kunden ønsker det – også til og fra udlandet – og vi kan tilbyde dig transport både frem og tilbage, såvel som vi kan oprette faste ruter til jeres virksomhed.

Du kan regne med gode priser, hurtige levering og fast dato samt den individuelle rådgivning i at optimere logistikken.

Vi står klar til at rådgive og hjælpe med din næste udlandstransport. Som kunde hos Xpressen kan du ringe døgnet rundt eller få dit private password til vores hurtige og effektive online booking. Vi ser frem til at høre fra dig samt at være din næste samarbejdspartner i relation til jeres virksomheds udlandstransport.

Send pakke til udlandet

Vi leverer dine pakker i stort set hele verden. Sammen med vore partnere sender vi dagligt mange pakker internationalt og det er vi gode til. Skal du have en vigtig pakke afleveret så er vi klar med en løsning – uanset om det er til USA, Kina eller Norge.

I mange af verdens større byer har vi garanteret levering inden kl. 08:30, 12:00 og 17:00. Det kalder vi Express-service.

Til forsendelser som ikke haster så meget har vi forskellige løsninger. Som tommelfingerregel gælder, at Jo mere tid vi har, desto billigere kan vi fragte dine pakker frem til modtageren.

For priser og transittider kontakt venligst vor

Kontakt os

For flere informationer kontakt os på info@xpressen.dk eller telefon 96 26 10 90
Vi sidder klar til at hjælpe dig!
Kontakt